Ter Haar Advies helpt jou graag met hypotheken, verzekeringen, pensioenen, financieringen en financiële planning.

Ter Haar advies

Zakelijke dienstverlening

Het advies dat je krijgt is onafhankelijk: wij zijn aan geen enkele bank of verzekeraar gebonden. Momenteel kunnen wij vergelijken tussen ruim 35 partijen op rente en voorwaarden. Hierdoor krijg je advies dat het beste past bij jouw situatie.

Een eigen pensioen regelen

Als ondernemer bouw je niet meer ‘automatisch’ een pensioen op bij een pensioenfonds en/of pensioenverzekeraar. Daardoor ben je volledig op jezelf aangewezen als het gaat om je toekomstige pensioensituatie. Het is daardoor verstandig eens naar je financiële situatie te kijken en jezelf af te vragen of hetgeen er nu opgebouwd wordt ook volstaat op het moment dat je van plan bent met pensioen te gaan. Ik kan je hierover een advies op maat geven en samen kijken wij naar jouw toekomstig financiële plaatje.Arbeidsongeschiktheid

Een ongeluk zit in een klein hoekje, helaas maar waar. Ook in geval van arbeidsongeschiktheid sta je er als ondernemer volledig alleen voor. Gelukkig bestaan er steeds meer mogelijkheden om je als ondernemer te verzekeren tegen verschillende vormen van arbeidsongeschiktheid. Dit kan middels een verzekering, het vrijwillig voortzetten van een verzekering bij het UWV of via de zogenaamde broodfondsen. Ook kan het voorkomen dat een combinatie van bovengenoemde producten een goede oplossing is jouw specifieke situatie. Ook hierbij geldt dat er een advies op maat gemaakt wordt.

Vrijblijvende afspraak inplannen?

Wil je een oriënterende afspraak inplannen? Wij helpen je graag met hypotheken, verzekeringen, pensioenen, financieringen en financiële planning.