Ter Haar Advies helpt jou graag met hypotheken, verzekeringen, pensioenen, financieringen en financiële planning.

Ter Haar advies

Particuliere dienstverlening

Het advies dat je krijgt is onafhankelijk: wij zijn aan geen enkele bank of verzekeraar gebonden. Momenteel kunnen wij vergelijken tussen ruim 35 partijen op rente en voorwaarden. Hierdoor krijg je advies dat het beste past bij jouw situatie.

Hypotheken

Een woning kopen kan erg onoverzichtelijk zijn. Het regelen van een hypotheek is bij de aankoop van een woning vaak noodzakelijk en het brengt veel met zich mee. Op een toegankelijke manier krijg je bij ons het juiste advies voor jouw situatie zodat je jarenlang plezier kan hebben van je woning en je geen zorgen hoeft te maken om je financiële situatie.

Verzekeringen

Met de woning als uitgangspunt is het verstandig een aantal verzekeringen te sluiten. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Naast een opstal- en/of inboedelverzekering kunt u ook bij ons terecht voor alle overige particuliere verzekeringen, zoals bijvoorbeeld de autoverzekering.


Pensioenen

De wereld van de pensioenen is in Nederland opgebouwd uit drie pijlers. De eerste pijler is je AOW, die je ontvangt vanuit de overheid. De tweede pijler bouw je op vanuit je werkgever en wordt meestal bij een pensioenfonds ondergebracht. Op de laatste pijler heb je zelf invloed. Dit is een extra pensioenaanvulling die je zelf kan regelen als je onvoldoende pensioen opbouwt om je huidige levensstijl voor te zetten. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden: een extra spaarpotje creëren, beleggen of een lijfrentevoorziening sluiten. Wij kunnen je hierbij helpen zodat je met een gerust hart je pensioen tegemoet gaat.

Vrijblijvende afspraak inplannen?

Wil je een oriënterende afspraak inplannen? Wij helpen je graag met hypotheken, verzekeringen, pensioenen, financieringen en financiële planning.

Financieringen

Naast het financieren van de woning kan het natuurlijk ook voorkomen dat er geld nodig is voor andere doeleinden: bijvoorbeeld om een verbouwing aan uw woning te realiseren, een nieuwe auto aan te schaffen of dat er gewoon een wens is om wat extra financiële ruimte te creëren. Hierbij kun je denken aan de volgende producten:

 • Een doorlopend krediet
 • Een persoonlijke lening
 • Een Eigen Woning Krediet

Financiële planning

Wij helpen ook graag bij het inzichtelijk maken van een financieel huishouden. Op basis daarvan is het mogelijk een financieel plan te maken voor de toekomst. Dit doen we op basis van een inventarisatie, een analyse en het vaststellen van je persoonlijke wensen en/of doelen. De volgende zaken dienen daarbij als uitgangspunt:

 • Het volledige beeld van de huidige inkomsten en uitgaven
 • De (eventuele) hypotheken en/of leningen
 • De (eventuele) aanvullende pensioenregelingen en/of lijfrentes
 • De vermogenspositie

Op basis van bovenstaande zaken kan er vervolgens een planning gemaakt worden van de inkomenssituatie in verschillende jaren. Daarbij wordt er gekeken naar verschillende scenario’s, zoals:

 • Overlijden
 • Arbeidsongeschiktheid
 • Werkloosheid
 • (Vervroegd) pensioen

TER HAAR ADVIES

Persoonlijk advies particuliere diensten?

Wil je persoonlijk advies over één van de particuliere diensten? Het advies is persoonlijk en geheel onafhankelijk. Momenteel vergelijken wij tussen ruim 35 partijen. Hierdoor krijg je advies dat het beste past bij jouw situatie.