Ter Haar Advies

Mijn naam is Chiel ter Haar, eigenaar en oprichter van Ter Haar Advies. De afgelopen jaren heb ik bij verschillende banken en tussenpersonen ervaring opgedaan en heb ik veel kennis kunnen opdoen op het gebied van financiële adviezen en producten.
Als erkend financieel adviseur beschik ik over alle benodigde WFT-diploma’s en sta ik in ingeschreven in het register van erkend adviseurs. Om altijd up-to-date te blijven vind ik het niet meer dan normaal deze diploma’s jaarlijks goed te onderhouden door verschillende opleidingen en cursussen te volgen.

Toegankelijk zijn voor iedereen, tijd nemen voor ieder vraagstuk, persoonlijk contact en hoogwaardig kwalitatief advies, dat is waar ik voor sta!

Backoffice

Wij werken samen met Berends & Slump. Verschillende diensten worden hier ingekocht. Zij zullen onder andere ondersteuning bieden op het gebied van administratieve afwikkeling, telefonische bereikbaarheid en voor het afwikkelen van schadedossiers. 

Contactgegevens:
0547-793014
particulier@berends-slump.nl
KvK nummer 08136127
AFM nummer 12003595

Vrijblijvende afspraak inplannen?

Wil je een oriënterende afspraak inplannen? Wij helpen je graag met hypotheken, verzekeringen, pensioenen, financieringen en financiële planning.