Financieel advies voor iedereen

Wij helpen je graag met hypotheken, verzekeringen, pensioenen, financieringen en financiële planning. Wil je een oriënterende afspraak plannen?

Ter Haar advies

Feiten en cijfers

Customers served! 0 Customers served!

Consumenten

3 op de 4 consumenten is klant bij een onafhankelijk financieel advieskantoor.

Customers served! 0 Customers served!

Omzet

66% van de omzet in (woning)hypotheken wordt verzorgd door een onafhankelijk advies.

Customers served! 0 Customers served!

Adviesbedrijven 

In 2021 zijn er 6.135 zelfstandige financieel adviesbedrijven tegenover slechts 1.166 bankfilialen.

Over Ter Haar Advies 

Mijn naam is Chiel ter Haar. Ik ben eigenaar en tevens oprichter van Ter Haar Advies. Afgelopen jaren heb ik bij verschillende banken en tussenpersonen ervaring opgedaan en heb ik veel kennis kunnen opdoen op het gebied van financiële adviezen en producten. Als erkend financieel adviseur beschik ik over alle benodigde WFT-diploma’s. Daarnaast sta ik ingeschreven in het register van erkend adviseurs. Dit betekent dat mijn financieel advies van hoge kwaliteit is. Ook zal mijn kennis altijd up-to-date zijn waardoor ik u optimaal kan adviseren. 

Ter Haar Advies werkt samen met Berends & Slump. Zij zullen onder andere ondersteuning bieden op het gebied van administratieve afwikkeling, telefonische bereikbaarheid en voor het afwikkelen van schadedossiers.  

Ter Haar Advies is toegankelijk voor iedereen. Persoonlijk contact en hoogwaardig kwalitatief advies. Dat is waar Ter Haar Advies voor staat.

Ter Haar advies

Klantenreviews

Afgelopen jaren heb ik al verschillende klanten mogen helpen in het advies. Onderstaand kunt u lezen wat zij van Ter Haar Advies vinden. 

Lennard

Hypotheek

Ontzettende positieve ervaring gehad bij Chiel. Hij weet je van A tot Z te helpen en ondersteunen bij alle zaken die wij nodig hadden voor onze hypotheek aanvraag en verzekeringen. Daarnaast is hij elk moment van de dag beschikbaar voor al je vragen en bijzonderheden.

Rudy & Laura

Hypotheek

In een vrij lastige situatie van huis overname met inwonende ouders heeft Chiel deskundige informatie gegeven. Heeft hij een bank gevonden die kon meedenken in dit traject en ons op een duidelijke manier de informatie overgedragen. Chiel is bereikbaar en antwoord snel op vragen / onduidelijkheden ook na gesprekken met bijv de notaris.

Joost Hendriks

Hypotheek

Heel persoonlijk, duidelijk en transparant. Was geen probleem om een huisbezoek te doen.

Vrijblijvende afspraak inplannen?

Wil je een oriënterende afspraak inplannen? Wij helpen je graag met hypotheken, verzekeringen, pensioenen, financieringen en financiële planning.